Харчування в КЗ "ЗДО №1"
Згідно з нормативно правовими актами ЗДО впроваджує систему управління безпечності харчових продуктів на основі принципів ХАСП. Наказом про створення постійно діючої багатопрофільної робочої групи в КЗ " ЗДО №1" з розробки та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) від 23.04.2019 № 34 створено багатопрофільну робочу групу з розробки, запровадження та використання постійно діючих процедур,які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
Індекси речовин, які призводять до алергії або непереносимості
ГЛЮТЕН АБО ЙОГО СЛІДИ | |
ЛАКТОЗА | |
ЗЛАКОВІ ПРОДУКТИ | |
РАКОПОДІБНІ ПРОДУКТИ | |
ЯЙЦЯ | |
РИБА | |
АРАХІС | |
СОЄВІ БОБИ | |
МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ | |
ГОРІХИ | |
СЕЛЕРА | |
ГІРЧИЦЯ | |
КУНЖУТ | |
ЛЮПІН | |
МОЛЮСКИ |
Коментарi