Харчування в КЗ "ЗДО №1"

Згідно з нормативно правовими актами ЗДО впроваджує систему управління безпечності харчових продуктів на основі принципів ХАСП. Наказом про створення постійно діючої багатопрофільної робочої групи в КЗ " ЗДО №1" з розробки та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) від 23.04.2019 № 34 створено багатопрофільну робочу групу з розробки, запровадження та використання постійно діючих процедур,які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Індекси речовин, які призводять до алергії або непереносимості

ГЛЮТЕН АБО ЙОГО СЛІДИ
ЛАКТОЗА
ЗЛАКОВІ ПРОДУКТИ
РАКОПОДІБНІ ПРОДУКТИ
ЯЙЦЯ
РИБА
АРАХІС
СОЄВІ БОБИ
МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
ГОРІХИ
СЕЛЕРА
ГІРЧИЦЯ
КУНЖУТ
ЛЮПІН
МОЛЮСКИ
Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.